O NAMA

998830_10200179769159581_1624828700_n

Pirates pub  se nalazi u samom centru Sarajeva , u poznatoj sarajevskoj Baščaršiji na adresi Kundurdžiluk br 10 u neposrednoj blizini zemaljskog muzeja , Bezistana i hotela Evropa. Pirates pub  je otvoren za sve naše prijatelje i namenjen je ljubiteljima dobre muzike i ukusa. Postali smo nezaobilazni dio našeg grada, našeg kraja i Vaše svakodnevice, pa kod nas možete dobiti vrhunsku uslugu po veoma povoljnim cenama.

Pirates pub  je inspirisan poznatim filmskim ostvarenjem Pirates of the Caribbean i kao takav jedinstven je na teritoriji cijele BiH a po posjetiocima istog plijeni pažnju cijelog regiona.

Unutrasnjost Pirates puba  obiluje  reprodukcijama i eksponatima iz filmske priče Pirates of the Caribbean i  čini atmosferu u lokalu prijatnom i novim posjetiocima nudi sasvim novu priču i postaje im obavezna destinacija svakom novom posjetom gradu Sarajevu.  Pirates pub je u vlasništvu itekako prepoznatog imena sarajevskog ugostitelja Harisa Zembe što posebno daje pečat profesionalnosti i visokog nivoa kvalitete u istom ….    DOBRODOŠLI!

Komentariši